ویژگی ادویه ماهی

ویژگی ادویه ماهی

ادویه ماهی

غذاهای دریای به‌خصوص ماهی‌ها به علت بودی تند و بدی که دارند خوشایند بسیاری از افراد نیستند، به همین دلیل با استفاده از ادویه ماهی می‌توان این بوی ناخوشایند را به یک طعم و بوی مطبوع تبدیل کرد.

ماهی‌ها طبع سردی دارند به همین علت برای تهیه ادویه ماهی باید از ترکیبی گرم استفاده کرد تا باعث بروز برخی از مشکلات در گوارش انسان نشود. غذاهای دریای داری خواص و فواید بسیار زیادی هستند که توصیه پزشکان این است که یک الی دو بار در هفته میل شود.

ویژگی ادویه ماهی

ادویه‌های آماده برای ماهی · پودر تخم گشنیز · ادویه مرغ و ماهی · فلفل سیاه · پودر زنجبیل · پودر سیر و پودر پیاز

1 نظر

  1. مهدی

    سه شنبه، 11 بهمن 1401

    طعم بوی خیلی خوبی داره. حتما استفاده کنید

دیدگاه خود را بنویسید

;